Förderverein der Carl Flesch Akademie

Kulturinteressierte Bürger unterstützen die Akademie

Der Förderverein Carl Flesch-Akademie hat sich die kulturelle Förderung Baden-Badens, insbesondere die Förderung der Internationalen Meisterkurse der Carl Flesch Akademie zum Ziel gesetzt. Er unterstützt die Carl Flesch Akademie, koordiniert die Spenden und Zuwendungen, ferner die Vergabe der Stipendien und der gesponsorten Quartiere.

Auch Sie können Mitglied werden und die Carl Flesch Akademie unterstützen.

Bitte wenden Sie sich an den

Förderverein Carl Flesch Akademie Baden-Baden e. V.
Herrn Eduard J. Freudl
Hafnerweg 20
D-76532 Baden-Baden

Culture-loving citizens supporting the Academy

The Friends’ Association of the Carl Flesch Academy has made it their mission to promote culture in Baden-Baden, in particular the promotion of the international masterclasses of the Carl Flesch Academy. They offer support to the Carl Flesch Academy, coordinate the donations and contributions, and also award scholarships and sponsored accommodation.

You too can become a member and offer your support to the Carl Flesch Academy.

Please contact:

Förderverein Carl Flesch Akademie Baden-Baden e. V.
Herrn Eduard J. Freudl
Hafnerweg 20